Monday, 12 July 2010

gvakamole

mums ar meitenēm bija mexico tematikas vakariņas un ja tu domā meksika,tu domā avakado biezenis jeb gvakamole.pamatmērce visam- načo, burito utt. ar avakādo daži arī ieeļo cepampannu.
tātad. vajadzēs šīs lietas:

2 gatavi avakado
gatavi avakado ir tie,kam viegli nāk nost kātiņš, paskrubiniet veikalā. un to es uzzināju youtuba how to video par gvakamoli.noderīgi. avakado samiici ar roku vai piestu vai ko tādu, bet nu biezenītī. lai avakado biezenis nepaliktu brūns var izmantot: laima sulu,vai ja negrib skābu mērci- avakado kauliņu- to vienkārši iebāž masā.
vidēja lieluma sakranais sīpols sakapā
1 ņammīgs tomāts to sasmalcini, lieliski ja noņem arī mizu
2 ēdamkarotes sasmalcinātus zaļumus orģināli svaigas koreandra lapas, bet labi ir arī pētersīļi
pāris j
alapeno piparus vai kādus čilli pipariņus vai parasto papriku smalki sakapātu
sāli,piparus,ķiplokus un citas garšvielas pēc garšas. var pievienot arī nedaudz skābā krējuma.


No comments:

Post a comment