Monday, 26 April 2010

ēdam ārā un ar grilu

vakar, kā jau tik siltā dienā pienākas - atkal gulēju saulē. un ir sajūta, ka d vitamīns tiešā veidā ieēdies lūpās un degunā. un tas priecē ārkārtīgi.
'ēdam ārā' sezona atklāta jau pilnā sparā. tā sestdien mēs ar jūli marinējām gaļu pēc ivo piespēlētas receptes. nekā sarežģīta, bet ļoti gardi, ātri un sulīgi - turklāt, gaļa garšo pēc gaļas, nevis etiķa. pie reizes apcepām arī šampinjonus - protams, protams.


[pierakstu savai zināšanai]
ēdam ārā un ar grilu - cūkgaļa/vista
gaļa - mums bija cūkgaļas kakla karbonāde un vistas spārniņi
4 sīpoli
1 - 2 ķiploki
spilvas balzamiko salātu mērce
nedaudz balzamiko pats
bišku sāls un peperi
var arī likt vēl uzrunājošos - timiānu, rozmarīnu vai kas nu tīk.

mums stāvēja ledusskapī kādas 5 stundas varbūt - un bija ļoti labi, bet gan jau ka var likt arī uz nakti.

No comments:

Post a comment