Wednesday 23 February 2011

pasta ar tunci

Es laikam cenšos maltīti.lv pārvētst par pastu.lv
Šis ir viens no maniem iemīļotākajiem ziemas ēdieniem, kas glābj mani no zobu klabināšanas, jo ietver sevī visu ziemā vēlamo: ogļhidrātus, zivtiņu,piena produktus un ļoti veselīgos pētersīļus,kas palīdz organismam attīrīties no visādām drazām.

Novāra penne makaronus,nokāš un ber atpakaļ katliņā, uzlej tiem saldo krējumu un pievieno sautētu tunci, sasmalcinātus pētersīļus, sasmalcinātus iecienītos piparus un pavisam nedaudz mīļākā siera. Es ņemu cieto. Kaut kādu parmas tipa. Un tad to bišķi vēl pasilda kopā un gatavs. Pat tiem ,kam negaršo pētersīļi, te tie ir noteikti jālieto jo ir īstajā vietā un nemaz vairs negaršo pēc pētersīļiem.
Atlikušo sieru pirms pasniegšanas pārkaisa.

Nom nom nom!

2 comments:

  1. jā, droši var to. bet tad labāk tādu kas ir savā sulā nevis eļļā. bet var arī vienkārši nopirkt filejas, ietīt follijā un uz 10 min 200grādiņos cepeškrāsnī izsutināt

    ReplyDelete