Friday, 3 August 2012

gurķi. ne pliki.

neticami patīkami ievilcies siltuma vilnis pār rīgu.
es nečīkstu necik un ģībieni man virsū arī nenāk.
tāpēc sevi vairāk lutinu ar dārzeņiem. un kā ideāls piemērs minams gurķis, kura sastāvā ir teju 97% ūdens. pavisam neslikti.
mamm mani 'sapotējusi' ar šiem. gardi un neviens neskaita, cik esi apēdis.


gurķi. ne pliki.


gurķi
1 karote sāls
2 karotes cukurs
1/3 karote citronskābe
2 daivas ķiploks
pipari
dilles


sagatavo sāls, cukura, citronskābes un piparu maisījumu, pārber to mizotiem un gareniski sagrieztiem gurķiem. tad pievieno smalcinātas/caur spiedi izspiestas ķiploka daivas un sauju kapātu diļļu.








brīdinājums!
izraisa vēlmi ēst lielos daudzumos.



No comments:

Post a comment